Millors k-dramas i webs per veure-les

Els K-dramas són dramas coreans, també anomenats doramas, que s'han fet molt populars en aquests últims anys. Normalment tenen 16 episodis que solen durar una hora i quart. Són majoritariament coneguts pels romanços, però també tenen moltes altres series increibles de terror,fantasia, psicològics...

Aquest es un ranking dels meus preferits:

Romanç:

 1. True beauty
 2. Aquest drama està basat en un webtoon del mateix nom, aquesta sèrie explica la història d’una noia de secundària amb un complex d’inferioritat pel que fa al seu aspecte, d’un noi de secundària amb un passat fosc i de com creix la parella desde que es coneixen. Està protagonitzada per Cha eun-woo, Hwang In-youp i Moon Ga-young.

 3. Crash landing on you
 4. Aquesta sèrie tracta de una jove i rica sud-coreana que pateix un accident de parapent al territori de Corea del Nord, havent d'amagar-se a terra hostil amb l'ajuda d'un oficial de l'exèrcit nord-coreà del qual s'enamorarà. Serà un amor difícil i ple de complicacions.

 5. Semantic error
 6. Chu Sang Woo, estudiant de ciències de la computació, és una persona inflexible i estricta que respecta les regles. Mentre treballava en un projecte grupal d'arts liberals amb gent que no s'esforçaven gens ni mica, Sang Woo raonablement decideix eliminar els seus noms de la presentació final. Però no s'imaginava com de involucrat es tornaria amb la persona de la qual els plans d'estudis a l'estranger es van arruïnar a causa d'aquest projecte.

Acció:

 1. Vincenzo
 2. A l'edat de 8 anys, Park Joo-Hyung va anar a viure a Itàlia després de ser adoptat. Ara és un home adult i es diu Vincenzo Casano, és advocat i treballa per a la màfia com a conseller. A causa d'una guerra entre grups mafiosos, fuig al seu país natal, Corea del Sud. Allà s'involucra amb l'advocada Hong Cha-Young, el tipus d'advocada que faria qualsevol cosa per guanyar un cas. Vincenzo se n'enamora d'ella i també lluita per la justícia social a la seva manera.

 3. Bad and crazy
 4. Soo Yeol treballa com a oficial de policia del Departament de Policia de Mooui, és competent a la seva feina, però també té una ètica qüestionable, fer qualsevol cosa per aconseguir l'èxit. A causa de la seva ambiciosa personalitat, ha rebut promocions en un curt període de temps. La seva vida canvia de sobte amb l'aparició de K, una persona justa, però també un boig. Sempre que s'enfronta a una injustícia, l'enfronta amb el puny i somia ser un heroi. Hauran d'aprendre a conviure mentres resolen un difícil cas.

Terror:

 1. Sweet home
 2. En un món on les persones es converteixen en monstres que reflecteixen els seus propis desitjos individuals, el solitari estudiant de secundària Cha Hyun-soo es muda a un nou departament després de perdre la família. A la seva nova estada enfrontarà circumstàncies estranyes i impactants.

 3. All of us are death
 4. Després que un virus zombi es propaga per la seva escola, un grup de joves atrapats ha de lluitar per la seva supervivència. Hauran de trobar una sortida o acabar infectats. Quants d'ells sobreviurà?

 5. Strangers from hell
 6. Basat en el famós webtoon de Kim Yong Gi, Yoon Jong-Woo és un home de 20 anys. Ha viscut en un petit poble tota la vida, però aconsegueix una feina en una petita oficina a Seül. Yoon Jong-Woo es muda a Seül i es queda en un apartament barat que comparteix la cuina i el bany amb altres residents. No li agrada quedar-se a l'apartament i ni li agraden els altres residents que semblen estranys i sospitosos.

 7. The Glory
 8. "The Glory" és una trista història de venjança que comença amb una estudiant de secundària que somiava convertir-se en arquitecta. Tot i això, va abandonar l'escola a causa d'una brutal violència escolar. Anys més tard, l´abusador es casa i té una filla. Quan la nena és a l'escola primària, l'exvíctica es converteix en la seva mestra i és on comença la venjança cap a aquells que van ser els abusadors i espectadors dels seus dies d'intimidació.

Fantasia:

 1. Goblin
 2. Kim Shin és un guerrer invencible i un general assignat de l'antic regne. No obstant això, quan va tornar de la batalla va ser traït pel jove Rei, que per les influències del seu conseller reial, mana a assassinar Kim Shin. Ell mor a causa de la seva pròpia espasa, però li va ser donada una segona oportunitat de viure. Tot i això, aviat troba que és una maledicció, ja que això significava veure morir tots els qui estima, sense oblidar cap d'aquestes morts. L?única persona que podria treure l'espasa del seu cos i deixar-lo per fi descansar en pau, és una noia misteriosa, que pot veure fantasmes i que només es coneix com la núvia de l'Ésser Immortal.

 3. Tale of the nine tailed
 4. La història segueix l'irresistible i intel·ligent Lee Yeon, la mítica guineu de nou cues conegut com a gumiho, que acaba d'establir-se a la ciutat. Capaç de transformar-se en un humà, decideix netejar els esperits humans mentre crea estralls. Nam Ji Ha és una noia curiosa que ha creat un programa sobre fets sobrenaturals i, en una de les seves busques sobrenaturals, es troba amb Lee Yeon, el gumiho. Convençuda de que aquell home no és un ésser normal, Ji Ha el vigila de prop i els dos s'enbarquen en una aventura descomunal.


Funny moments

Aquí deixo uns videos de funny moments d'algunes de les series:


Webs

Pots veure aquestes series en diferentes webs, com per exemple: